BritishPopSongs, Et Moderne Label Der Konstant Prøver Grænser Af

Ved at fastholde en sand kærlighed til Britisk pop musik har BritishPopSongs i 2014 æren af at være en reel frontløber for u-afhænging musik udgivelse på det globale plan.

Med en ganske fandenivoldsk attitude med hensyn til den etablerede musik-branche prøver de igen og igen at bevise at ved at være innovative og grænse overskridende at musik industrien langfra er død og begravet, men tværtimod lever i bedste velgående på det globale plan.

BritishPopSongs udgiver et hav af singler med kunstnere som vel har ligget udenfor de etablerede selskabers radar, men som mestrer både deres musikalske håndværk og har har en reeel original tilgang indenfor deres kunstneriske virkefelt som de fleste gamle selskaber ikke kunne eller ville turde satse på i 2012. Samtidig er der en klar og stram rød tråd i både lyd og profil i deres produktioner som håndhæves med hård hånd af deres label. Man kan sige at alle små otte kunstnere som er tilknyttet falder indenfor den samme musikalske genre, nemlig en nænsom opdatering af den klassiske Britiske lyd tilføjet en stor kærlighed for iørefaldne kompositioner som forhåbenligt lever i bevidstheden længe efter musikken stopper.

Styken i BritishPopSongs ligger vel i forståelsen for at skrue det sikre pop hit sammen kombineret med en god forståelse for hvor den globale pop musik i 2012 bevæger sig hen imod.

http:/www.BritishPopSongs.co.uk
http://www.facebook.com/BritishPopSongs.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *