Story By Wall – One More Time – Presse Meddelelse (DK)

KUNSTNER Story By Wall
SANG One More Time
SELSKAB BritishPopSongs
UDGIVELSES DATO 2017
PRODUCER BritishPopSongs
MASTERING Flemming Rasmussen
UPC
iTunes: Download
Amazon: Download
Follow on Spotify:

One More Time – Story By Wall

Københavnske Jacob Wall er en halvt dansk-halvt amerikansk singer/songwriter, som netop nu udsender sin debut som solist efter en årrække at have været frontfigur i flere bands.

Han er søn af en Amerikansk jazz musiker der som andre nu legendariske musikere slog sig ned i København i 60’erne og 70’erne og som jo i sidste ende betød at Danmark siden er blevet et internationalt centrum for jazz af højeste standard. Hans far spillede med mange af de fineste af dem, deriblandt Dizzy Gillespie, Dextor Gordon og naturligvis Kenny Drew.

Wall er ingen uerfaren herre på den danske musikscene og har et godt tag i et livepublikum. Med sange som One More Time, All The Things She Said og Impossible Dream debuterer han på det innovative label BritishPopSongs UK, som har specialiseret sig i den fantastiske britiske sangskrivertradition fra 60’erne frem til i dag.

One More Time er den første single fra Walls EP, som musikalsk set tager afsæt i hans US baggrund koblet med det bedste af den britiske sound. Inspirationskilderne inkluderer bands og artister som Snow Patrol, Bowie, The Police og Coldplay.

Wall har en moden tilgang til sangskrivning, men flirter samtidig med en relevant, frisk, iørefaldende og moderne sound. Han lægger vægt på sine tekster, og som han selv siger:

“Jeg mener, at publikum har brug for gode historiefortællere – ligeså meget som dygtige sangere. Musik handler for mig om sjæl og nerve, vi taler ikke om stilarter hér, mere om sangere inden for deres felt med noget på hjerte, det skal have en autencitet som en Cash eller en Springsteen. Det handler for mig ikke kun om sangteknik, det handler også om at formidle en historie. Hvis en god sang lykkes, kan det være med til at skabe en del af lydsporet til menneskers liv. Musik kan bruges i forskellige perioder i livet, som en knap, hvor man kan trykke pause eller play og nogle gange spole tilbage.”

Hans label manager fortæller: ” Når Wall synger, så ved man allerede efter de første par toner, at her er en stemme, som er noget helt specielt. Sjældent træder en sådan vokal så langt frem i et mix”.

One More Time blev til gennem et ret utraditionelt forløb, hvor Wall præsenterede sin co-writer for en håndfuld ideer, og sammen sad de i en lille time og kogte det ned til et par sange, hvor One More Time er blevet singleforløberen. Sangen fandt vej til studiet, hvor den blev stykket sammen over en inspirerende session. Instrumentationen er klassisk, i den forstand at vi finder elektriske guitarer, bas og diverse synths, men hvor klaveret også spiller en fremtrædende rolle.

Walls EP er et ambitiøst projekt der markerer en ny periode i Jacob Walls musikalske søgen. Danmark er et naturligt “first stop”, da Jacob Wall er bosiddende i København, men ambitionerne rækker naturligvis videre end dette med Tyskland og resten af Europa i kikkerten.

One More Time

I can’t sleep

I can’t breathe anymore

When I look at you

There’s a yearning deep inside of me

I won’t leave

I won’t leave this to chance

You were my joyful noise

Then you took it all away from me

Give me time (to erase and rewind)

One more time (to build or destroy)

I feel I know you now

So gonna show you how

What my dreams are made of

Where love can take us

You don’t believe it’s true

Still I believe in you

You build a wall

You build a wall of regret

Of what could have been

You’re the battle I can’t win

I won’t wait

I won’t wait anymore

The more I burn for you

The further you slip away from me

Kontakt:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *